Verkooppunten

Op de shop pagina staat een overzicht van de objecten die ik op dit moment in de verkoop heb staan. Deze objecten zijn via e-mail bij mij te bestellen en kunnen opgehaald en in sommige gevallen ook verstuurd worden. Je kunt ook contact opnemen wanneer je op afspraak glaswerken wilt bekijken in mijn atelier.

Wonderlijk Glas Verkooppunten

Veel glaswerk wordt in opdracht gemaakt. Een aantal werken en unica’s zijn te koop, hieronder een overzicht van de verkooppunten:

 • Wonderlijk Glas
  Atelier op afspraak te bezoeken, stuur daarvoor een e-mail naar: wonderlijkglas@gmail.com

 • Art4Earth Gallery in Home of SMILE
  Hoogland Amersfoort.  Art4Earth gallery en B&B, stuur vooraf een e-mail om een afspraak te maken.
 • Platform 104
  Wonderlijke glasobjecten zijn zo nu en dan voor een periode van een paar maanden te zien en te koop bij Platform 104
  Adres: Weissenburchlaan 104, 3054 LR Rotterdam.
  Bij dit compacte warenhuis vindt u de meest unieke kunstenaars en ontwerpers van Nederlandse bodem onder een dak. Laat u inspireren door een uniek aanbod van accessoires, tassen, interieur artikelen, kunst, sieraden en cadeau artikelen.

Ook Wonderlijk Glas in je galerie of winkel verkopen?

Online shoppen is super handig maar lekker rondneuzen in een galerie of leuke winkel blijft ook heerlijk. Het zou fijn zijn als mijn glaswerk weer op meer plekken te zien is voor mensen. Heb je zelf een winkel of een leuke tip waar Wonderlijk Glas helemaal op zijn plek is? Dan horen we graag van je.
Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een lekker bakkie koffie of thee om kennis te maken. Ik laat je graag mijn glaswerk, mogelijkheden en mijn passie zien.

Monumenten van glas

Wanneer je een grafmonument wilt laten ontwerpen waarin een persoonlijk en handgemaakt glaswerk wordt verwerkt neem dan eerst contact op met de grafsteenhouwer. De betreffende grafsteenhouwer zal vervolgens mij bij het maakproces betrekken. Samen met steenhouwer Christine Kortland heb ik al 60 grafmonumenten mogen maken. Je kunt de website grafkunstenaar.nl bekijken en direct contact opnemen met Christine: info@grafkunstenaar.nl

 Met onderstaande ondernemers heb ik ook eerder samengewerkt.

 • Silent stones
 • Artea
 • Den Hollandsche
 • Brecci

Wanneer je een object zoekt voor bij een bestaand grafmonument dan kun je uiteraard contact met mij opnemen.
In mijn shop staan een aantal objecten die ik nu op voorraad heb. Uiteraard kan ik ook op maat iets ontwerpen en maken.