Oorbellen bij elke outfit

Regelmatig komen mensen bij Wonderlijk Glas voor oorbellen, of andere sieraden op bestelling. Ik maak namelijk ook sieraden op maat. Sieraden voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of feest of voor bij een nieuw kledingitem. Zo komt Daphne met regelmaat oorbellen uitzoeken in tinten die in haar kleurenpalet zitten. Kleuren die haar aangeraden zijn door een styliste na een persoonlijk kleuronderzoek en advies. Dit zorgt ervoor dat zij altijd kleuren draagt die echt bij haar passen. Ik hoor vaak dat het lastig is om de juiste kleur of model sieraden te vinden die passen bij een stijl of outfit. Niet bij Wonderlijk Glas. Daar kun je je wensen kenbaar maken, en laten uitvoeren.

Wonderlijk Glas heeft meer dan 75 verschillende kleuren op voorraad. Op afspraak kunnen we je wensen qua vorm, grootte en kleur doornemen. Het is prettig dat het kledingstuk, of een stofstaaltje, meegenomen wordt zodat we goed kunnen kijken welke tint glas er precies bij pas. In de foto galerij zie je een aantal voorbeelden van de sieraden die ik op maat gemaakt heb.

Het is ook mogelijk om natuurlijke materialen zoals zand van de je favoriete vakantie land, een haarlok of zelfs as in te smelten in sieraden. Extra bijzonder was het verzoek van contact clown Krul. Of ik voor haar een sieraad wilde maken als “talking piece” in de ouderenzorg. Mijn fantasie sloeg meteen op hol! Ik heb een ring gemaakt met een soort vrolijke snavel.

Wil jij ook sieraden op maat laten maken? Neem dan contact op, om een afspraak te maken. Stuur een mail met je verzoek of vraag via Contact pagina. Je mag me ook bellen op telefoon nummer 06-12523311.